Dermalife amerikai élménykabin


Napi idézetek a Szépségről

Alakformálás, fogyasztás
a DermaLife (Feng Shui) kabinban

By Semiramis


Képek a Dermalife Sybaritic amerikai élménykabinjainkról

Cellulitkezelés hatékonyan

A DermaLife felgyorsítja és fokozza a testkezelések során bőrbe juttatott, a különböző testápoló termékekben és illóolajokban található hatóanyagok kémiai folyamatait.

Ugyanezek a méregtelenítő, karcsúsító, test-tekercselő kezelések hatásfokát is emelik.

A Hydrofusion- a gőz és az infravörös hő kombinációja- segíti a bőr felszínére felvitt speciális hatóanyagok mély beszívódását.Tekercseléssel listaár: 6 000 Ft,

de mostani ajánlatunkban 1 próba alkalom 2 000 Ft, 6 000 Ft helyett / 30 perc


A DermaLife amerikai kabin

Egy hihetetlenül sokoldalú GŐZ-INFRA kapszula, mely segítségével exkluzív kezeléseket és kiemelkedő eredményeket biztosíthatunk vendégeink számára. Alakformáló, méregtelenítő, hidratáló, relaxációs, kozmetikai élménykapszula.

derma

Dermalife, Feng Shui, mint fogyasztó kabin:

Világszabadalommal védett új rendszer
E készülék egy plasztikai sebész és egy mérnök ötlete, melynek többek között egyes funkciói biztosítják a gőz és az infravörös hő egyidejű alkalmazását, ez az innovációs áttörő gyógyító találmány a hydrofusion, hydrofúzió.

Eme kombináció tisztítja, méregteleníti a szervezetet, erősíti védekezési mechanizmusát, továbbá karcsúsító és intenzív bőrtápláló hatása is elismert.

Ha a megfelelő zsírbontó programot elindítjuk, miközben a beépített infraszauna is elkezd dolgozni, a kabin a test, lélek, szellem együttes bevonásával tisztítja, erősíti a szervezetet, hidratálja a testet, kényezteti a lelket csodálatos spa környezetben, fogyás közben.


Hogyan lehet a fogyasztás hatékonyságát növelni, ha ezt a készüléket használjuk?


Mint minden alakformálás, zsírbontás idején elengedhetetlen egyfajta életmódváltás, mert hiába a sok szenvedés, vagy ha nem szenvedés, akkor a sok idő ráfordítás, ha a helytelen életmóddal, táplálkozással nem tudjuk az elért szintet megtartani, vagy visszapakolódnak az egyszer már leküzdött kilók...

Tehát önmagában sem ez a gép, de sem más, még ha ultramodern is, nem elég.

Mi magunk is kellünk a sikeres fogyáshoz, és az elszántságon felül a kitartásunk is.

De ami a szenzációs ebben, pl. a DermaLife készülékben:
ha tényleg nem "vétkezünk", akár a 2. kezelés után is lehet némi eredményt érezni, a sokadik után pedig valóban látványos!

Természetesen, mellé ajánlatos a hatékonyabb és gyorsabb eredmény érdekében kombinálni más technikákkal.

Akár, mint amolyan "záró akkordként" is felfogható e készülék használata, mert amit pl. ledolgozott rólunk az LPG fogyasztó gép, vagy a cellulitbontó vákuum masszázs, annak méltó befejezése ez a megoldás:-)

Ugyanis, bármelyik, előzőekben felsorolt kezelések: pl. LPG zsírbontás vagy cellulitbontó masszázs végén a záró művelet lehet egy test-tekercseléssel összekötött infraszaunázás, amely még aktívabban lát hozzá a zsírsejtek pusztításának.

Amikor így, tekercselve fekszünk a gépbe, azonnali garantált fogyással szállhatunk ki, ráadásul úgy, hogy közben nagyon kellemes "dermás" élményben lehet részünk, észre sem véve a tekercselés kellemetlenségeit :-)

A legbeváltabb módszerünk egyike az a csomag, amelynek következő a tartalma:

LPG zsírbontás, vagy cellulitkezelés, ill. feszesítés után a tekercselés (paprikás, fahéjas vagy algás krémmel),
és így, tekercselve fekszik a vendég a fogyasztókabinba.Derma bejelentkezés  Hajni, Ági