Napi idézetek a Szépségről

Aromaterápiás relaxáló masszázs

By Semiramis


Választott illóolajos testmasszázs, a hozzá illő olajjal vagy krémmel, vagy a kettő kombinációjával

- extraként szintén kérhető hozzá a választott aromához illő kiegészítő kozmetikai masszázs is

- a meditáció itt is kérhető plusz extrakéntAz aromaterápiás masszázs is a svédmasszázs egyik alkalmazási módja, célja itt is az izmok ellazításának egy más típusú módja, itt az erős stresszes állapot megoldására, esetleges pszichoszomatikus problémák esetén a finomabb masszázs mozdulatok mellett az illóolajok játszanak kiemelkedő szerepet, ezekkel a kissé más módszerekkel igyekszünk a napi stresszes nyomást enyhíteni.

Érdekessége még ennek a kezelésnek, hogy akár meditációs plusszal, akár anélkül, az aromák, az illatok jelentősége olyan erős, hogy az ún. emlékező receptoraink végett az illatok hatására akár meditáció nélkül is kisebb transzba kerülhetünk, kellemes, pozitív értelemben.

Gondoljunk csak bele, ha kedveljük a vanília illatot, többnyire kötjük valamihez...Általában kellemes élményhez...Vagy a fahéj, vagy a sült alma, a menta..(Pl. nagymamánál a fahéjas lekváros palacsinta...) Tehát érdekes élmények kerülhetnek felszínre..:-)

(Amennyiben pedig épp valami elfojtott dolog, akkor a szakképzett kolléganő mindenképp javasolni fog egy rövidebb meditációt, amivel ez a fajta blokk is feloldásra kerülhet, de a szakértő tudás itt különösképp hangsúlyt kaphat)


Feláras lehetőségekről és az extrákról itt találsz leírást:
masszázsainkról és az extrákról
- ehhez a masszázshoz tehát kérhető extra a meditáció
(Ha érdekelnek az extrák, olvasd el kérünk a részleteket a fenti linken, mely árakat és időtartamakat is tételesen leír)

Az aromaterápiás masszázs lista ára:
6 000 Ft  (alapár) + 1 000 Ft (aroma felár) = 7 000 Ft
(Figyeld akcióinkat)


Ezt a típust a következő kollégáink végzik:

Hajni