Napi idézetek a Szépségről

Elektroakupunktúra - pont-stimulálás

By Semiramis


Természetes fájdalomcsillapítás, gyógymód tűszúrás és mellékhatások nélkül! A készülék a misegítségünkkel találja meg az akupunktúrás pontokat, fény és hang segítségével jelzi azokat.

A Stimplus II elektroakupunktúrás készülék elektromos impulzusokkal stimulálja az akupunktúrás pontokat, kiváltva ezzel a hagyományos tűszúrásos akupunktúrát. Az akupunktúrás készülékkel, mely orvostechnikai eszköznek lett nyilvánítva, a leghatékonyabban az alábbi egészségügyi problémák kezelhetők:

- ízületi és ideggyulladás
- hát és nyaki izmok fájdalma, húzódása
- fájdalomcsillapítás migrén, fej- és fogfájásnál, menstruációs görcsöknél
- allergia
- elhízás
- emésztési problémák
- nikotinfüggőség

Hatásmechanizmusa:

A készülék egy kettős funkciójú elektrobiológiai készülék, amely megkeresi és stimulálja a fontos akupunktúrás pontokat. Ezeket az akupunktúrás pontokat a test többi részéhez képest alacsony ellenállás jellemzi, ill. az a képesség, hogy a stimulálásukkal hatást fejtenek ki a test különböző belső szerveire.

A készülék működése során javítja a vérkeringést, amelynek eredményeképpen növeli a test vitalitását,csökkenti a fájdalmakat és gyorsítja a gyógyulást. A stimuláló impulzusnak egy egyedülálló frekvenciája van.

Az intenzitás, amelyet a felhasználó szabályoz, elérheti azt a nagyságot, amely lehetővé teszi a test hatékony stimulálását szinte bármilyen körülmény között.

FIGYELEM! Azok, akiknek szervezetében szívritmusszabályzó, ill. bármilyen elektromos készülék van beépítve, nem használhatják az elektromos akupunktúrás készüléket!

A Stimplus II elektroakupunktúrás készülék használata nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot!


Az akupunktúra többezer éves, ősi kínai gyógymód, amellyel a test sajátos, akupunktúrás pontjait tűkkel ingerlik, stimulálják. Az Egészségühyi Világszervezet (WHO) ajánlja az akupunktúrás kezelést bizonyos betegségeknél.

Ezek a légúti betegségek, egyes szembetegségek, emésztőszervi megbetegedések, fejfájás, migrén, hátfájás, nyakfájás, vállfájdalmak, különböző idegi eredetű megbetegedések, ízületi gyulladások.

Az akupunktúrás kezelés nemcsak a már kialakult betegséget és fájdalmat gyógyítja, hanem segíthet egyes betegségek megelőzésében is. Minden egyes akupunktúrás pont összefüggésben van a test valamely szervével. Amikor ezeket a pontokat stimuláljuk, az adott szerv működése és vitalitása javulhat, így számos egészségügyi probléma lezelhető.

Egy kezelés időtartama: kb. 30 perc
(szegmentáljuk a testet, egy kezeléskor egy területre fókuszálunk, tehát csak fej, arc, nyak pl., másik alkalom a végtagok, karok, kezek, ujjak)

Egy kezelés ára: 1 500 Ft (30 perc)

Ha összevontan szeretne jönni, tehát felső testrész, és így 60 percet van nálunk, akkor mellé még javasoljuk a zapper méregtelenítő készülék használatát is.

Így pl. a 60 perces eketroakupunkturás-zapperes kombinált kezelés ára: 4 800 Ft. Jelenleg sajnos erre nem áll rendelkezésre kellő kapacitás.

Jelenleg azonban masszázs kezelésbe bele applikálva alkalmazzuk.

Pl. Hát -, és derékmasszázsnál lehet kérni 10 percben (500 Ft)