Napi idézetek a Szépségről

Hidrofúziós hatás

By Semiramis 
élmény és kényelem a szépségápolásban          könnyed fogyás relaxálás mellett        alakformálás aktív kikapcsolódással           arc-, testkezelés egyszerre           szellemi és fizikai stresszoldás           lelki felfrissülés           élvezhetjük a beépített infraszauna melegét           aromaterápia részesei lehetünk    (az illóolajok az agyra, érzelmekre hatnak )           gőz: fokozódik a bőr mélyebb rétegeinek tisztítása          az arcunkra fújt hűvös levegő serkenti az oxigénellátást         javítja a vérkeringést         ez is segíti a kollagéntermelést          ami által a sejtek körüli hézag kitöltése csökkenti a ráncosodást          élvezhetjük a színterápia jótékony hatásait


Dermalife - hidrofúzió:

E készülék egy plasztikai sebész és egy mérnök ötlete, melynek többek között egyes funkciói biztosítják a gőz és az infravörös hő egyidejű alkalmazását, ez az innovációs áttörő gyógyító találmány a hydrofusion, hydrofúzió.

Eme kombináció még hatékonyabban tisztítja, méregteleníti a szervezetet, erősíti védekezési mechanizmusát, továbbá karcsúsító és intenzív bőrtápláló hatása is elismert.

A test, lélek, szellem együttes bevonásával tisztítja, erősíti a szervezetet, hidratálja a testet, kényezteti a lelket csodálatos spa környezetben.

Mi is ez a gép egyszerűbben megfogalmazva?
Egyszerűen és röviden tehát: arc- és testápolást, fogyást, relaxálást, infraszaunázást, szín-és aromaterápiát, vibrációs masszázst kínál, akár egyszerre is, ha befekszünk.


Dermalife Feng Shui

A fenti leírások csak pár példára támaszkodnak- ha érdekli részletesebben, mi mindent nyújt még a készülék, bővebb információk lejjebb, vagy a jobb oldali menüpontok alatt, ill. még itt a gélekről, és amennyiben fogyasztásra, alakformálásra (tekercseléssel) is szeretné használni.


(INFRASZAUNA, Aromaterápia, Gyógynövény-terápia, Színterápia, Hullám  és rezgő masszázs, Hűvös fuvallat, Egyéb Kiegészítő kezelések, Test-tekercselés, stb. lásd alább)

1 alkalmas
DermaLife, tekercselés,
és Derma + Body Wrapping árlista

   
 Feng Shui DermaLife relaxálás  3 800 Ft
 Feng Shui DermaLife infraszauna  3 800 Ft
 Feng Shui DermaLife méregtelenítés  3 800 Ft
 Klasszikus tekercselés  2 200 Ft
 Tekercselés extra erős hatóanyaggal  2 500 Ft
 DermaLife + tekercseléssel (BODY WRAPPING)
   
  (3 800 Ft + 2 500 Ft) általános/klasszikus  6 000 Ft
  (3 800 Ft + 3 200 Ft) spéci hatóanyaggal  6 300 Ft

Feng Shui - fogyasztó vagy relaxáló infraszauna

 
 cellulitbontó
 méregtelenítő
 fájdalomcsökkentő
 relaxáló
 csak infraszauna
audioval vagy anélkül
(beépített) masszázzsal vagy anélkül

klasszikus tekercselés általános krémmel,
vagy speciális extra hatóanyagú zsírégetővel
Jelenlegi nyári akciós ajánlatunk, akár tekercseléssel, akár anélkül,
2 000 Ft / alkalom (30 perc)  (tehát 6 000 Ft helyett)

Hozzon kérjük, váltó alsóneműt, papucsot, törölközőt nagyobbat, vagy kisebb törölközőt, és köntöst, köszönjük.

Bejelentkezés: Hajni, Ági