Napi idézetek a Szépségről

Kavitálás uh-os zsírbontással,
radiofrekvenciás elvezetéssel
(KAVI-UH + RF)

By Semiramis
Kavitációs, 1 alkalmas normál listaár: 6 000 Ft,
a 3 alkalmas kavibérlet listaára: 18 000 Ft;

Időtartama: jelenleg a 2 x 20 perc / azaz össz. 40 perces kezelés: kavitáció-uh fej használata először, majd ezután a radiofrekvenciás fej következik szintén 20 percben.

SPECIÁLIS hatóanyagú szérumot  adagolunk a kontakt gél mellé, mely min. 5 rendkívül hatékony zsírbontó és cellulitkezelő anyagokat tartalmaz (Aki allergiás némely alkotóelemre, az maradhat a bevált klasszikus géleknél, ugyanis azok ereje is nagy, azonban nyilván egyszerre 5 féle, még jobban be tujdja indítani a fogyasztó folyamatokat.)

 A kavitációs zsírbontás menete, hatékonysága:
A gép a kavitáció és az uh használatával maradandóan távolítja el a nem kívánt zsírpárnákat, valamint a narancsbőr ellen is a hatékony eljárás.

Az UH-os zsírbontás az kavitációs-uh-os testkezelő fejjel történik. Majd következik a radiofrekvenciás kezelés:  a tripolaris Rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja, mely szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben gyorsítja az anyagcserét és a folyékony zsír kiválasztást.

A kollagén rostok összehúzódnak — megfeszítve a körülötte lévő bőrt — azonnali hatást nyújtva. A fogyasztó kezelés során fontos, hogy az eltávolított zsír mennyisége után odafigyeljünk a bőr állapotára is. Így a zsírbontást követően javasolt akár egy dermakabin használata, akár vibrotréneren még jobban felgyorsítani az anyagcserét.


A kombinált kezelés tulajdonságai:
Látványos: A kezelt terület centiméterekben mérhetően kisebb lesz a kezelés végére, egy-egy kezelés során 2-3 centiméteres körméret csökkenést tapasztalhat.

Hiánypótló: Olyan helyekről farag le a kezelés, ahonnan sport segítségével sem tudna zsírt égetni, vagy ha mégis, csak kőkemény kitartással.

 

Bejelentkezés: Hajni, Ági
(Ha nem sikerül esetleg, akkor + 36 70 290 8360)