Napi idézetek a Szépségről

Vibrációs masszázs

By Semiramis


Ergonómiai masszázságy az élménykabinban

Az ergonómiailag tervezett masszázságyon fekvő vendég a vibrációs masszázs és speciális hullám-masszázs kezelésben részesül, ez keringés-optimalizáló, nyiroktisztító hatású.


Támogatja a karcsúsító, tisztító folyamatokat, a cellulit problémák kezelését.

Relaxáló hatása egyedülálló.

Ennél a vibrációs masszázsnál gyors rezgések stimulálják a vérkeringést és az izommozgás területeit. Olyan, mintha tenyérrel a test különböző területeit pacskolgatással serkentenénk jobb vérellátásra, lazításra. A vérellátás javítása pedig fokozza a terület oxigénellátását. A vibráció segít a tudatalatti stresszes állapot megszüntetésében, így lazábbá válik az izomzat:


Alkalmazása a kabinban:

Mindenképp kombinálva érdemes használni, de ezt a megfelelő program kiválasztásával tudjuk segíteni.


Ha a fogyásra koncentrálunk, akkor infraszaunával együtt célszerű alkalmazni, ha relaxáláskor - amikor pl. nincs infraszauna- is szeretnénk masszázst, annak megfelelő kezelés is szerepel a DermaLife kínálatában.A vendégeink részére is elérhető  kabinon belüli kezelő panelen saját beállításokat is elvégezhetünk, a masszázs tekintetében is:
pl. egy erősebb intenzitású rezgés, vagy a folyamatos masszázs helyett inkább lágyabb, impukzus-szerű, hullámmozgásos rezgés is választható!


Kúra javaslataink és speciális csomagajánlataink több menüpont alatt is elérhetők.

Téli akciós ajánlatunk: 2 000 Ft / alkalom ( 6 000 Ft helyett)

Bejelentkezés: Hajni, Ági